حجت الاسلام محمد آفتابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: جشنواره مردمی فیلم عمار فصاحت و شیوایی بیان گفتمان انقلاب در عرصه هنر را در عین دوری از تکلف و در نهایت سادگی و بی ریایی مطرح می کند که از این جهت گامی موثر برای بیان ارزشها با ابزار هنر است.
آفتابی گفت: تربیت نسلی نو اندیش در عرصه سینما به عنوان اثرگذارترین ابزار فرهنگی در عصر حاضر از ثمرات این جشنواره خواهد بود. نسلی که با نگرش ارزشی از بطن مردم بر خواهد خواست و توانایی این موضوع را دارد که بسیاری از معادلات را بر هم بزند.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: سینمای دینی خواست حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری است. موضوعی که بنیانگذار کبیر انقلاب برای صدور گفتمان انقلاب اسلامی به سراسر عالم آن را دریافته بود در همین راستا به محافل هنری توصیه می فرمود که ابزارهای هنری در اختیار نهادینه کردن فرهنگ متعالی دینی باشد.
وی افزود: جشنواره فیلم عمار این ظرفیت را فراهم می کند که حرف دین و انقلاب مردم به گوش سایر ملت ها و فرهنگ ها برسد و کلیت سینمای ایران را در مسیر اهدافی که داشته است قرار می دهد.
وی تصریح کرد: چندهزار اکران مردمی در سومین دوره این جشنواره یک موفقیت محسوب می شود و تردیدی نیست که در دوره چهارم و دوره های بعدی فیلم عمار با پختگی بیشتر و با پشتوانه تفکر حرفه ای دست اندکاران آن به بلوغ خواهد رسید و به عنوان جشنواره ای با برند بین المللی مطرح خواهد شد.
آفتابی خاطر نشان کرد: یکی از کارکردهای بسیار خوب جشنواره عمار بازگرداندن رونق به سنماهای کشور و آشتی مردم با سالن های سینماست و این موضوع به ماهیت این جشنواره یعنی مردمی بودن آن باز می گردد.
وی در پایان با اشاره به سخنرانی رئیس سازمان سینمایی کشور در مراسم افتتاحیه این جشنواره اظهار داشت: سخنان آقای ایوبی نشان می دهد که رویکرد مردمی و مردم گرایی در وزارت فرهنگ و ارشاد نیز وجود دارد و از نقاط مشترک بارز میان مسئولین وزارت ارشاد و دست اندرکارن فیلم عمار است.
نظر شما